Hrizantema

Dvostranične Suza


dvostranican suza za sahrane za sanduk prirodno cvece od belih ruza ljubicastih astromerija bela gipsofila

Ruža bela ~ Astromerija

Značenje bele ruže je povezano sa čistoćom, duhovnošću i nevinošću. Bele ruže su simbol i čednosti. Takođe označavaju pravu i čistu ljubav, naklonost i saosećanje prema nekome. Značenje davanja belih ruža uključuje iskazivanje poštovanja i podrške prema nekome, kao i izražavanje osećanja ljubavi, odanosti i zahvalnosti.

12.000 din

detaljnije...

dvostranican suza za sahrane za sanduk prirodno cvece ALT

Beli ljiljan ~ crveni gerber ~ bele hrizanteme

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

6.500 din

detaljnije...

dvostranican suza za sahrane za sanduk prirodno cvece crvene ruze crveni gerberi bele hrizanteme baltika

Crvena ruža ~ gerber ~ bela baltika

Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu. Crvena je poznata kao boja ljubavi i strasti. Uopšteno povezana sa crvenim ružama, ova boja označava duboku ljubav u skoro svim varijantama cveća, uključujući crvene gerbere. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

8.000 din

detaljnije...

dvostranican suza za sahrane za sanduk prirodno cvece crveni gerber crvene gladiole

Crveni gerber ~ crvene gladiole

Gerberi simbolizuju lepotu, nevinost i čistotu. Gerberi označava da je osoba kojoj ih poklanjate sunce vašeg života. Osim toga, oni takođe izražavaju vašu privrženost toj osobi. Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Gladiole predstavljaju snagu i karakter, kao i integritet. Njihovo uključivanje aranžman govori mnogo o vašim osećanjima prema osobi koja je preminula. Gladiolie nose nekoliko simboličkih značenja, uključujući snagu karaktera, iskrenost i integritet.

5.500 din

detaljnije...

dvostranican suza za sahrane za sanduk prirodno cvece ALT

Bela ruža ~ bela gladiola

Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Gladiola je prezentuje snagu i karakter. Dajući ožalošćenoj porodici ovaj cvet, u suštini ih podsećate kakvi su divni ljudi i ohrabrujete ih da istraju u svom tugovanju. Kao poklon saosećanja, gladiola ne zanemaruje bol gubitka i efikasno saopštava vaše saosećanje u teškom trenutku. Ali to je i podsetnik na njihovu snagu i snagu voljene osobe, što ih motiviše dok ulaze u teško poglavlje svog života.

6.500 din

detaljnije...

dvostranican bela ruza suza za sahrane za sanduk prirodno cvece crvene ruze beli ljiljan bele margarete hrizanteme

Beli ljiljan ~ crvene ruže

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

6.500 din

detaljnije...

dvostranican bela ruza suza za sahrane za sanduk prirodno cvece

Bela ruža ~ mahonija

Bela ruža se koristi u pogrebnim aranžmanima da prenese nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Ruže se tradicionalno povezuju sa romantikom i strašću, ali su pogodne i za sahrane. Postoji mnogo različitih boja ruža, a svaka boja ima jedinstveno značenje, posebno kada birate boju ruže za sahranu.

9.000 din

detaljnije...

dvostranican suza bela ljiljan crvena ruza bela margareta hrizantema suza za sahrane za sanduk prirodno cvece

Beli ljiljan ~ crvena ruža

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Ruže se tradicionalno povezuju sa romantikom i strašću, ali su pogodne i za sahrane. Postoji mnogo različitih boja ruža, a svaka boja ima jedinstveno značenje, posebno kada birate boju ruže za sahranu. U pogrebnom okruženju, crvene ruže simbolizuju ljubav i tugu. Hrizanteme se vide kao simbol istine.

4.500 din

detaljnije...

dvostranican suza bela kala bela margareta hrizantema suza za sahrane za sanduk prirodno cvece

Bela kala ~ bela margareta

Belo cveće predstavlja eleganciju, poštovanje, čistotu i večnu ljubav. Hrizanteme se vide kao simbol istine. Dvostranična suza bele kale i bele hrizanteme. Najkvalitetnije zelenilo, lovor.

4.000 din

detaljnije...

dvostranickan suza bele kale beli gerber suza za sahrane za sanduk prirodno cvece

Kala ~ beli gerber

Dvostranična suza bele kale i beli gerber. Najkvalitetnije zelenilo, lovor.

4.500 din

detaljnije...