Hrizantema

Rezano cveće


Hrizantema palisad bela palisada prirodni rezani komadni cvet

Hrizantema - Palisad Bela

Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi. Hrizanteme predstavljaju i simbol istine.

Hrizantema palisad palisada prirodni rezani komadni cvet

Hrizantema - Palisad Žuta

Žute hrizantem simbolizuju sreću, radost i slavlje. Takodje, žute hrizanteme simbolizuju neuzvraćenu ljubav ili tugu. Hrizanteme predstavljaju i simbol istine.

Roze beli carski ljiljan orijental 'Tiger lily' prirodni rezani komadni cvet

Roze Beli Carski Ljiljan Orijental 'Tiger Lily'

Roze ljiljani se poklanjaju bliskim prijateljima i članovima porodice. Oni imaju za cilj da daju do znanja nekome da neko misli na njih, kao i da im pruže podršku u izazovnom vremenu. Roze tigrasti ljiljani simbolizuju sreću i radost, a crveno cveće je povezano sa strašću. Roze boja je simbol ženstvenosti, ljubavi, obožavanja i divljenja. Roze ljiljani se poklanjaju bliskim prijateljima i članovima porodice. Oni imaju za cilj da daju do znanja nekome da neko misli na njih, kao i da im pruže podršku u izazovnom vremenu.

1.000 din

detaljnije...

zuta hrizantema margareta baltika prirodni rezani komadni cvet

Žuta Hrizantema Margareta Baltika

Žute hrizantem simbolizuju sreću, radost i slavlje. Ako tražite hrizantemu koja će nekome ulepšati dan, ne možete pogrešiti sa žutim cvetovima. Hrizanteme predstavljaju i simbol istine.

Žuta hrizantema jesenka - saksija

Žuta Hrizantema Jesenka - Saksija

Na jeziku cveća, hrizantema nosi simboličko značenje odane ljubavi, odanosti, sreće, dugovečnosti i radosti. Bele hrizanteme imaju mnoga značenja. U nekim kulturama, cvet je strogo rezervisan za saosećanje i sećanje, jer bela često prenosi osećanja saučešća. Međutim, bele hrizanteme takođe simbolizuju čistoću, nevinost, duhovnost, odanost i poštenje. Dodatna simbolička značenja mogu se postići kombinovanjem sa drugim cvećem.

Bela hrizantema jesenka - saksija

Bela Hrizantema Jesenka - Saksija

Na jeziku cveća, hrizantema nosi simboličko značenje odane ljubavi, odanosti, sreće, dugovečnosti i radosti. Ranije, žute hrizanteme su predstavljale tugu i zanemarenu ljubav - što je u suprotnosti sa njihovom svetlom, veselom nijansom.Međutim, danas se smatra žute hrizanteme simbolizuju sreću, radost, slavlje i dobro raspoloženje.Dobar su izbor za proslavu rođendana, aranžmane uz čestitke ili za razveseljenje pacijenta koji se oporavlja.

Ljubicasti gerberi beli gerberi prirodni rezani komadni cvet

Ljubičasti ~ Beli Gerberi

Ljubičasti gerberi označavaju divljenje i saosećanje, što znači da se često šalju kao čin prijateljstva ili kao poklon za ozdravljenje. Tamnije ljubičasti gerberi su simbol zahvalnosti. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova.

Narandzaste ruze zute ruze prirodni rezani komadni cvet

Žute ~ Narandžaste Ruže

Žuta ruža je simbol prijateljstva koje izražava vašu podršku. Žute ruže mogu i predstavljati ljubomoru, nevernost i prošlu ljubav. Može značiti i želju da se oprosti i prekine vezu. Poklonite narandžastih ruža osobi kojoj je potrebno podizanje raspoloženja. Narandžaste ruže su simbol energije i entuzijazma. Ovo svetlo cveće će odmah podići energiju i motivaciju.

Belo roze orijental carski ljiljan stargazer prirodni rezani komadni cvet

Roze Beli Carski Ljiljan Orijental 'Stargazer'

Ljiljani predstavljaju gest saučešća nakon gubitka. Roze zvezdari ljiljana orijentala simbolizuju prosperitet, obilje i bogatstvo.

1.000 din

detaljnije...

Roze margareta hrizantema vrsta baltika prirodni rezani komadni cvet

Roze Margareta Hrizantema Baltika

Za ovu boju hrizanteme se kaže da simbolizuje dugovečnost. Roze hrizanteme takođe mogu značiti čast i ljubav, sjajno ako želite da pošaljete poruku da nekome kažete da vam je stalo i da ga cenite.

Crveni gerberi prirodni rezani komadni cvet

Crveni Gerber

Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Crvena je poznata kao boja ljubavi i strasti. Uopšteno povezana sa crvenim ružama, ova boja označava duboku ljubav u skoro svim varijantama cveća, uključujući crvene gerbere. Dakle, ovo cveće treba pokloniti svom partneru kako biste pokazali svoju naklonost prema njemu.

Lepa kata buket prirodni rezani komadni cvet

Lepa Kata

Lepa kata simbolizuje ljubav, mudrost, strpljenje, veru, eleganciju i lepotu. Svaka vrsta boja nosiće svoju duboku simboliku, od plemenitosti do prijateljstva, pa čak i čistoće.

Narandzasti gerber prirodni rezani komadni cvet

Narandžasti Gerber

Narandžasta boja se povezije sa entuzijazmom, energijom i toplinom. Kada su u pitanju gerberi, oni označavaju da je osoba kojoj ih poklanjate sunce vašeg života. Osim toga, oni takođe izražavaju vašu privrženost toj osobi.

narandzasti carski ljiljan orijental ljiljan prirodni rezani komadni cvet, hrizantema cvecara orlovaca

Beli Carski Ljiljan Orijental

Beli ljiljani je čest izbor i za venčanja i za sahrane, jer simbolizuju podmlađivanje duše. Beli ljiljani orijentali mogu predstavljati čistoću, posvećenost i ponovno rođenje, zbog čega se često biraju kao cveće za saučešće. Hrizantema cvećara Orlovača. Beli carski ljiljan orijental, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

narandzasti carski ljiljan orijental ljiljan prirodni rezani komadni cvet

Narandžasti Carski Ljiljan Orijental

Hrizantema cvećara Orlovača. Narandžasti carski ljiljan orijental, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

roze ljubicasti carski ljiljan orijental ljiljan prirodni rezani komadni cvet

Ljubičasti Carski Ljiljan Orijental

Hrizantema cvećara Orlovača. Ljubičasti carski ljiljan orijental, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

Bela kala

Kala

Hrizantema cvećara Orlovača. Kala, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveze.

Crimson gerber, prirodno, rezano cvece

Crimson Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača. Crimson gerber, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

Bela margareta, prirodno, rezano cvece

Bela Margareta

Hrizantema cvećara Orlovača. Bela margareta, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

beli ljiljan prirodni rezani komadni cvet

Beli Ljiljan

Hrizantema cvećara Orlovača. Beli ljiljan, prirodno cveće, veliki izbor, uvek sveže.

bela ruza prirodni rezani cvet

Bela Ruža

Klasična lepota bele ruže sa u našim buketima ruža dugih stabljika. Hrizantema cvećara Orlovača. Bele ruže, prirodne, veliki izbor, uvek sveze.

crvena ruza

Crvena Ruža

Klasična lepota crvene ruže sa u našim buketima ruža dugih stabljika. Hrizantema cvećara Orlovača. Crvene ruže, prirodne, veliki izbor, uvek sveze.