Hrizantema

Ponuda Klasičnih Suza


Prirodna suza prirodno cvece bele hrizanteme margarete crvene gladiole mrezica

Bele Baltika Margarete ~ Crvene Gerberi

Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi. Crvena je poznata kao boja ljubavi i strasti. Uopšteno povezana sa crvenim ružama, ova boja označava duboku ljubav u skoro svim varijantama cveća, uključujući crvene gerbere. Ovo cveće treba pokloniti svom partneru kako biste pokazali svoju naklonost prema njemu.

2.900 din

detaljnije...

Prirodna suza prirodno cvece bele hrizanteme margarete crvene gladiole mrezica

Bele Margarete ~ Crvene Gladiole

Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi. Gladiole predstavljaju snagu i karakter, kao i integritet. Njihovo uključivanje aranžman govori mnogo o vašim osećanjima prema osobi koja je preminula.

2.900 din

detaljnije...

Prirodna suza crvena ruza bela gladiola robelini zelenilo ukrasna traka

Crvene Ruža ~ Bela Gladiola

Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu.Ruže se tradicionalno povezuju sa romantikom i strašću, ali su pogodne i za sahrane. Postoji mnogo različitih boja ruža, a svaka boja ima jedinstveno značenje, posebno kada birate boju ruže za sahranu. U pogrebnom okruženju, crvene ruže simbolizuju ljubav i tugu. Gladiola je prezentuje snagu i karakter. Dajući ožalošćenoj porodici ovaj cvet, u suštini ih podsećate kakvi su divni ljudi i ohrabrujete ih da istraju u svom tugovanju. Kao poklon saosećanja, gladiola ne zanemaruje bol gubitka i efikasno saopštava vaše saosećanje u teškom trenutku. Ali to je i podsetnik na njihovu snagu i snagu voljene osobe, što ih motiviše dok ulaze u teško poglavlje svog života.

2.500 din

detaljnije...

Suza prirodna aranziarana bele ruze roze pink ljubicasti gerber

Bela Ruža ~ Roze Gerber

Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Svetloružičasti gerberi označavaju divljenje i saosećanje, što znači da se često šalju kao čin prijateljstva ili kao poklon za ozdravljenje. Tamnije ružičasti gerberi su simbol zahvalnosti.

2.900 din

detaljnije...

suza ljiljan orjental, bela margareta, crveni gerber, Hrizantema cvecara orlovaca

Ljiljan ~ Margareta ~ Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od belih ljiljana orijenala, belih margareta i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofila, lovor.

3.900 din

detaljnije...

suza beli gerber, Hrizantema cvecara orlovaca

Beli Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od belih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, mrežicu, lovor.

1.900 din

detaljnije...

suza roze beli orijental, roze gerber

Ljiljan Orijental Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od roze belih orijental ljiljana i roze gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, mrežicu, lovor.

2.900 din

detaljnije...

suza beli ljiljan bela margareta hrizantema

Beli Ljiljan ~ Margareta

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od belih ljiljana i margareta. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofila, lovor.

2.900 din

detaljnije...

suza beli ljilja, crveni gerber

Beli Ljiljan ~ Crveni Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od belih ljiljana i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, mrežicu, lovor.

3.500 din

detaljnije...

suza bele margarete, crveni gerber

Margareta Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od belih margareta i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, mrežicu, lovor.

2.900 din

detaljnije...

suza bele margarete, crveni gerber

Crvena Ruža

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od crvenih ruža. Uz najkvalitetnije zelenilo, mrežicu, lovor.

2.500 din

detaljnije...

suza roze beli ljiljan orijental.

Ljiljan Orijental - Carski Ljiljan

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Suza aranžirana od roze belih ljiljana orijentala - carskih ljiljana. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofila, lovor.

2.400 din

detaljnije...