Hrizantema

Venci


Prirodni venac orijental ljiljan ljubicasti bele ruze beli gerber venac za sahranu cvecara orlovaca

Ljubičati Orijental ~ Bela Ruža ~ Beli Gerber

Ljubičasti cvetovi predstavljaju poštovanje, tugu, simpatiju i divljenje. Ljiljani predstavljaju gest saučešća nakon gubitka. Gerberi simbolizuju lepotu, nevinost i čistotu. Ruže se tradicionalno povezuju sa romantikom i strašću, ali su pogodne i za sahrane. Postoji mnogo različitih boja ruža, a svaka boja ima jedinstveno značenje, posebno kada birate boju ruže za sahranu. Gerberi označava da je osoba kojoj ih poklanjate sunce vašeg života. Osim toga, oni takođe izražavaju vašu privrženost toj osobi.

9.900 din

detaljnije...

Prirodni venac narndzasti suncani gerber prirondi venac za sahranu cvecara orlovaca

Narandžasti ~ Sunčani ~ Gerber

Narandžasta boja cveća uglavnom asocira na toplinu, podršku, saosećanje. Ona može simbolizovati i poštovanje prema preminulom i njegovoj porodici. Obzirom da naranžasta boja simbolizuje svetlost, energiju i vitalnost, noseći cveće te boje nudite nadu i ohrabrenje u teškim trenutcima.

4.500 din

detaljnije...

Prirodni venac cvecara orlovaca bele kale bele ruze crveno crni gerber prirodni venac

Bela Kala ~ Bela Ruža ~ Crveni Gerber

Bela kala označava svetost, veru i čistotu. Cvetovi belih kala se obično koriste u uskršnjim službama i predstavljaju uskrsnuće i ponovno rođenje. Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula.

7.000 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni karanfili beli gerber cvecara orlovaca hrizantema

Crveni Karnfil ~ Beli Gerber

Tamno crveni karanfil simbolizuje duboku ljubav i privrženost, dok bledocrveni karanfil predstavlja divljenje i reči „srce me boli za tobom“. Kažu da tamnocrvene latice crvenog karanfila predstavljaju kucanje srca koje je takođe ispunjeno ljubavlju! Osim toga, crveni karanfili su takođe simbol strasti i prepoznatljivosti!

6.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli orijenatl carski ljiljan beli gerber crvene ruze bela gipsofila rubelini prirodni venac, hrizantema cvecara orlovaca

Beli Carski Ljiljan ~ Gerber ~ Crvena Ruža

Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova. Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu. Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet.

10.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljilja crveni gerber crvene gladiole zelenilo robelini, hrizantema cvecara orlovaca

Ljiljan ~ Gerber ~ Gladiole - Manji

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova. Gladiola je prezentuje snagu i karakter.

5.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan crveno crni gerber bela hrizantema baltika margareta

Ljiljan ~ Crvenocrni Gerber ~ Baltika

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

8.000 din

detaljnije...

Prirodni venac roze beli orijental carski ljiljan margareta bela baltika hrizantema robelini zelenilo

Rozebeli Orijental ~ Baltika Hrizantema

Roze boja je simbol ženstvenosti, ljubavi, obožavanja i divljenja. Roze zvezdari simbolizuju prosperitet, obilje i bogatstvo.

10.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan crvenozuti gerber bele gladiole

Ljiljan ~ Crvenozuti Gerber ~ Gladiola

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Gladiola je prezentuje snagu i karakter.

5.000 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni gerber sa crnom tackom mrezica dekoracija

Crvenocrni Gerber ~ Mrežica

Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Crvena je poznata kao boja ljubavi i strasti. Uopšteno povezana sa crvenim ružama, ova boja označava duboku ljubav u skoro svim varijantama cveća, uključujući crvene gerbere. Dakle, ovo cveće treba pokloniti svom partneru kako biste pokazali svoju naklonost prema njemu.

5.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan beli gerber crvene gladiole robelini mrezica

Beli Ljiljan ~ Beli Gerber ~ Gladiole ~ Robelini

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova. Gladiola je prezentuje snagu i karakter.

6.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan crveno crni gerber mrezica robelini

Ljiljan ~ Crveni Gerber ~ Mrežica

Beli ljiljani simbolizuju niz emocija, ali se najčešće posmatraju kao slika čistote, lepote, nevinosti i spasenja. Iz tog razloga, oni su popularan (i veoma prikladan) izbor za važne životne prilike kao što su rođenja, venčanja, pa čak i sahrane. Mnogi ljudi takođe vide bele ljiljane kao simbol veličanstva i besmrtnosti. Crveni gerberi predstavljaju ljubav.

8.000 din

detaljnije...

Prirodni venac carski ljiljan orijental roze bela ruza bela hrizantema margareta

Orijental ~ Ruža ~ Hrizantema ~ Mrežica

Roze boja je simbol ženstvenosti, ljubavi, obožavanja i divljenja. Roze zvezdari simbolizuju prosperitet, obilje i bogatstvo. Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

12.500 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan crvena ruza bela gladiola lovor limun zelenilo mrezica

Ljiljan ~ Ruža ~ Gladiola ~ Mrežica

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet.Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu. Gladiole predstavljaju snagu i karakter, kao i integritet.

5.500 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan bela ruza beli gerber bela gladiola zelenilo samo robelini

Beli Ljiljan ~ Bele Ruže ~ Zelenilo Robelini

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova.

10.900 din

detaljnije...

Prirodni venac crvene ruze bele ruze crveni gerber bele hrizanteme margarete baltike

Ruže ~ Gerberi ~ Baltika Margarete

Crvene ruže predstavljaju ljubav, poštovanje, hrabrost i tugu. Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Crveni gerberi predstavljaju ljubav. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi.

10.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli gerber zuti gerber bela gipsofila

Beli Gerber ~ Žuti Gerber ~ Gipsofila

Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova. Sunčano žute boje gerbera simbolizuju prijateljstvo i sreću. Žute gerbere možete poslati nekome ko se oporavlja od bolesti da biste ih razveselili. Buket žutih gerbera je siguran način da preokrenete tmuran dan.

4.900 din

detaljnije...

Prirodni venac roze gerber bele ruze bele gladiole mrezica robelini.

Roze Gerber ~ Bele Ruže

Svetloroze gerberi izražavaju divljenje i saosećanje, tamnoroze su simbol zahvalnosti. Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Gladiole predstavljaju snagu i karakter, kao i integritet. Njihovo uključivanje aranžman govori mnogo o vašim osećanjima prema osobi koja je preminula.

8.500 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan bele hrizanteme palisadke crvene gladiole robelini zelenilo porodicni venac za sahrane

Ljiljan ~ Hrizantema ~ Gladiola

Beli ljiljani su jedno od najpopularnijih pogrebnih cveća jer simbolizuju nevinost i čistotu duše koja je nedavno napustila ovaj svet. Bela hrizantema je simbol lojalnosti i posvećenu ljubavi. Kao poklon saosećanja, gladiola ne zanemaruje bol gubitka i efikasno saopštava vaše saosećanje u teškom trenutku.

4.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan carski ljiljan orijenta beli gerber zelenilo robelini

Beli Orijental ~ Beli Gerber

Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova.

6.900 din

detaljnije...

Prirodni venac bele ruze beli gerber bele kale bez jelke samo zelenilo robelini

Ruže ~ Gerbere ~ Kale ~ Robelini

Bela ruža se kod saučešća koristi da označi nevinost i mladost. Oni takođe mogu označiti poštovanje prema osobi koja je preminula. Cvetovi belih gerbera predstavljaju čistoću i nevinost kao i većina belih cvetova. Bela kala označava svetost, veru i čistotu. Cvetovi belih kala se obično koriste u uskršnjim službama i predstavljaju uskrsnuće i ponovno rođenje.

10.900 din

detaljnije...

Prirodni venac aranžiran od belih  ruža i belih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, belu gipsofilu, lovor.

Srce Bele Ruže ~ Beli Gerber

Prirodni venac u obliku srca bele ruze beli gerber bela gipsofila lovor visnja zelenilo. Poklon cveće je često idealan izbor, jer pruža dugotrajnu počast izgubljenoj voljenoj osobi, kao i stalni podsetnik na prijateljstvo i naklonost koju želite da podržite ožalošćenog tokom procesa tugovanja.

11.900 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni ljijan beli gerber bele margarete hrizantema zelenilo

Crveni Ljiljan ~ Beli Gerber

Prirodni venac od crvenih gerbera, belih gerbera i belih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofilu, lovor.

5.500 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljijan crveni gerber lovor visnja zelenilo

Beli Ljiljan ~ Crvene Gerber

Prirodni venac od belih ljjiljana, crvenih gerber. Uz najkvalitetnije zelenilo, lovor.

6.000 din

detaljnije...

Prirodni venac bele ruze ljubicaste margarete hrizanteme zelenilo kostrika robelini gipsofila lovor

Bele Ruže ~ Ljubičaste Margarete

Prirodni venac aranžiran od belih ruža i ljubičastih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika.

9.000 din

detaljnije...

Venac od crvenih i belih ruža, gerbera i margareta

Ruža ~ Gerber ~ Margareta

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Venac porodični od belih i crvenih ruža, crvenog gerbera, belih margareta / hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofilu, robelini, lovor.

8.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljijan crvena ruza bele kale bela margareta hrizantema

Beli Ljiljan ~ Crvene Ruže

Prirodni venac od belih ljjiljana, crvenih ruža, belih kala i belih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika.

6.000 din

detaljnije...

Prirodni venac roze orjental carski ljiljan bela ruza bela margareta hrizantema

Carski Ljiljan ~ Bele Ruže

Prirodni venac od roze orijentala - carskih ljiljana, belih ruza, belih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika.

10.900 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni gerber i bela gipsofila zelenilo kostrika robelini gipsofila lovor

Crveni Gerber ~ Bela Gipsofila

Prirodni venac aranžiran od crvenih gerbera i belih gipsofila. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika, gipsofila.

4.000 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni gerberi roze carski ljiljan bele ruze bele gladiole zelenilo robelini

Carski Ljiljan ~ Crveni Gerber ~ Margareta

Prirodni venac aranžiran od roze carskih ljiljana - orijentala, crvenih gerbera i belih margareta. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

9.000 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni gerberi crvene gladiole zelenilo robelini

Gerber ~ Gladiole

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Prirodni venac aranžiran od crvenih gerbera i crvenih gladiola. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

4.500 din

detaljnije...

Prirodni venac crveni gerberi bele palisadke hrizanteme zelenilo robelini

Gerber ~ Palisad Hrizanteme

Prirodni venac aranžiran od crvenih gerbera i belih jesenjih ruža palisadki hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

4.000 din

detaljnije...

Prirodni venac za sahrane carski ljiljan orijental crveni gerberi crvene ruze zelenilo robelini

Orijental ~ Crvena Ruža ~ Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Prirodni venac aranžiran od orijentala, crvenih ruža i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

8.000 din

detaljnije...

Venac od belih ruza gerbera

Beli Gerber ~ Žuti Gerber

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Venac aranžiran od belih ruža i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, lovor.

4.500 din

detaljnije...

Prirodni venac bela ruza beli gerber zelenilo robelini

Bela Ruža ~ Beli Gerber

Prirodni venac aranžiran od belih ruža i belih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

6.000 din

detaljnije...

Prirodni venac bele kale i crveni greber

Bele Kale ~ Crveni Gerber

Prirodni venac aranžiran od belih kala i crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika.

5.000 din

detaljnije...

Prirodni venac oblik srce crveni gerberi zelenilo robelini

Venac Srce Od Gerbera

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Prirodni venac u obliku srca od crvenih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, lovor.

7.900 din

detaljnije...

Prirodni venac roze carski ljiljan bele ruze bele gladiole zelenilo lovor robelini

Carski Ljiljan ~ Bele Ruže ~ Gladiole

Prirodni venac aranžiran od roze carskih ljiljana - orijentala, belih ruža i belih gladiola. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

7.800 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljani roze gerberi zelenilo kostrika robelini gipsofila lovor

Beli Ljiljan ~ Roze Gerber

Prirodni venac aranžiran od belih ljiljana i roze gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor, kostrika.

5.500 din

detaljnije...

Prirodni venac oblik srca crvene ruze bela gipsofila lovor visnja zelenilo

Srce Crvena Ruža

Prirodni venac aranžiran od crvenih ruža u obliku srca. Ruže izražavaju najdublje poštovanje prema preminulima. Mirni spokoj crvenih ruža je bez premca, što ih decenijama čini tradicionalnim cvetom izbora za sahrane i ceremonije u kapeli. Uz najkvalitetnije zelenilo, belu gipsofilu, lovor.

10.900 din

detaljnije...

Venac sahrana bela kala crveni gerber bela hrizantema margareta

Bele Orijental ~ Ruže ~ Gerber ~ Kale

Hrizantema cvećara Orlovača, najprodvanije u radnji. Venac porodični aranžiran od belih orjental ljiljana, belih ruža, kala i belih gerbera. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofilu, robelini, lovor.

9.000 din

detaljnije...

Prirodni venac beli ljiljan bele ruze crveni gerber bele hrizanteme margarete zelenilo robelini gipsofila lovor

Ljiljan ~ Ruža ~ Gerber ~ Margareta

Prirodni venac aranžiran od belih ljiljana, belih ruža,crvenih gerbera i belih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, robelini, mrežica, lovor.

7.000 din

detaljnije...

Prirodni venac crvene ruze bele ruze crveni gerber bele margarete hrizanteme lovor visnja zelenilo

Bele Ruže ~ Crvene Ruže

Prirodni venac od belih i crvenih ruža, crvenih gerbera i belih margareta - hrizantema. Uz najkvalitetnije zelenilo, gipsofilu, lovor.

9.900 din

detaljnije...